Det Ubevidstes Potentiale

Det Ubevidstes Potentiale Torben Hansen Ole Vedfelt Henrik Hass

Det Ubevidstes Potentiale er en håndfuld artikler der primært sætter Vedfelts kybernetiske psykologi ind i en større teoretisk ramme, og en stribe spændende caseorienterede artikler om hvordan den kybernetiske terapi folder sig ud i praksis.

Bogen viser terapi under den grundlæggende tanke, at problemer ikke løses på det niveau hvor de fremtræder. Mennesket er et selvhelende væsen og er i sin grund et kommunikerende væsen. Den kybernetiske psykoterapi er en samtale eller kommunikationskunst, der tillader mennesket at folde sin dybe selvforståelse ud i overordnet kommunikationsproces, der er en kreativ helende syntese.

Du vil sikkert kunne genkende elementer af terapi hos mig i min artikel om kommunikationsprocesser –  Den Nødvendige Kompleksitet 

Uden at sige for meget vil jeg sige at det er en ære at skrive ind i en bog med så mange fremragende artikler. Se Det Ubevidstes Potentiale hos Frydenlund, køb en til dig selv og en som gave til dit videbegærlige barn eller ven. Bogen kan nu også lånes på biblioteket.