Som ung læste jeg filosofi og senere manuskript på Statens Filmskole. Mæt af det intense liv i de kreative kredse vendte jeg tilbage til naturen. Stiftede familie og arbejdede en årrække i skoven sammen med anderledes dybe og fantastiske mennesker. Hele vejen fra mine tidligste år har jeg været betaget og berørt af menneskets væsen, nærværets dybde og samtalens dimensioner.

Undervejs i skovlivet i fattede jeg interesse for psykoterapi – nærværet som profession. Smagte på praksis og snusede til litteraturen. Da tiden var inde, slap jeg skoven og alt det skønne værktøj, satte sejl for en rejse ind i arbejdet som psykoterapeut – med sensitiviteten og nærværet som guide og menneskets dybe natur som partner.

I dag kender jeg stadig træerne på deres dufte, dramaturgierne på deres puls. Arbejdet sammen med så forskellige mennesker har beriget mit liv og gavnet mit arbejde som terapeut. Nærværets dybde og samtalens dimensioner er linjen i det, jeg skriver og linjen i mit arbejde med mennesker. I vores personligheds natur, ligger den egentlige lægedom – alle vores smarte teknikker til trods.

Psykoterapeut MPF fra Vedfelt Instituttet

Underviser og supervisor ved Vedfelt Instituttet

Privatpraktiserende psykoterapeut siden 2005

BA Religionsvidenskab og Filosofi