Numen

”Numen” er en klassisk komedie, hvor meninger brydes og finker ryger af panden. Den langmodige religionsfilosof mener at kunne forklare det religiøse liv ud fra informationsteori, mens hans gode ven, den noget opfarende kritiske journalist ikke er helt så sikker. En bog om det væsentligste i mange mennesker liv. En bog til underholdning og inspiration for læserens diskussion med sig selv under evigheden og sine fæller undervejs i livet. Læs den noget hektiske første episode længere nede.

Samtalerne går fra dristig fordybelse i identitetens grundlag, til supernørderi om hvorvidt ’intet’ mon egentlig findes. Fra kropsfornemmelse i mødet med det hellige og sprogdannelsens intrikate informationsprocesser. Hvilket naturligt fører til sager om forholdet mellem gearskifte og motorens drejningsmoment og kunsten at lave den lækreste æblekage.

Samtaler der svinger mellem generøs venlighed, ildfuld vrede og underfundig humor. Som undervejs dvæler ved stjernerne i urmørket, havets lysende vidde, hverdagens vasketøj, sommernattens dufte og æblernes gådefulde skønhed.

I dag hører vi fra flere sider, at vi ikke skal tænke så meget over os selv. ”Numen” mener klart, at et liv uden filosofisk poetisk kontemplation er absolut utænkeligt og formodentlig decideret usundt.

  • Min verden er berørt, rystet og forandret efter at have læst ”Numen”.  Bogen kan varmt anbefales, og især vil jeg anbefale at læse den flere gange. Kirstine Ørts Thingstrup.

Numen priser

Priser i omegnen af 199,95 – Studierabat 145,-*

* Skriv til henrik@henrikhass.dk Bogen fremsendes eller afhentes i Horsensgade

Kære besøgende – herunder første episode af Numen

Det er en stor ære og fornøjelse at invitere på en lille bid af den lange rejse med Numen. Hvis du synes om forestillingen er du velkommen til at downloade første episode til din enhed og dele som du har lyst. Men du kan jo også blive her med en kaffe eller grøn te … og se tingene lidt an. God fornøjelse Kh. Henrik

Hvis du klikker på “Numen -1. – kapitel” nederst i pdf-viseren får du teksten i fuld skærm